Cecilia Bagge

Service specialist at University IT Services, Application Management and Development; Applikationsstöd

Email:
cecilia.bagge[AT-sign]uu.se
Telephone:
+4618-471 7620
Mobile phone:
+46 70 1679220
Visiting address:
Dag Hammarskjölds väg 7
752 37 UPPSALA
Postal address:
Box 256
75105 Uppsala

Short presentation

I am Team Leader for Team System Support.
We work with the InfoGlue (IG), MP, GLIS and ELN, Symphist, Ladok and Selma, Sesam, Email and Exchange systems.
Mainly, we take care of more complex issues within these systems.
E-mail master we have in our team.
Change Management is included in the team.

Keywords: glis support användarstöd gdpr samordnare akka specialist sunet projektverktyg (projektplatsen)

This paragraph is not available in English, therefore the Swedish version is shown.

Min språkutveckling började med min födsel i Japan. Japanskan fick efter några år ge vika för engelska. Engelskan övergick i och med skolstarten till amerikanska på skoltid, tyska med lekkamrater och svenska med föräldrar och syskon. I tonåren la jag till lite franska...

Sjuksköterska blev jag -92 men efter två svåra besök inne i väggen gav jag tio år senare upp den karriären. Jag utbildade mig till massör men fick ge upp även det efter att ha skadat båda pekfingrarna.

Tre barn kom till världen under 80-talet, men då hade jag och min dåvarande make redan "importerat" en av dåtidens hightech-datamaskin via ett företag i Skåne. Vi knappade in program, dagar och nätter igenom... och inte fungerade det...vi hade glömt ett "" eller ett , någonstans.

Oförtrutet fortsatte vi med olika datorapparater under åren och vid första halvan av 90-talet hade vi PC på flera våningar i huset samt ett nätverk draget.

Så när jag tillfrisknade från väggsjukan gick jag över till datorjobb. Har jobbat som systemförvaltare, IT-koordinator, utbildare, projektledare. Och nu är jag alltså här på Uppsala universitet som systemadministratör sedan i mars 2012.
När organisationen gjordes om och Teamledare sattes till fick jag förfrågan om att vara ledare för InfoGlue och Medarbetarportalens supportgrupp. En uppgift som jag gärna åtog mig eftersom jag är intresserad av coachning av personal. Senare utökades mitt teamledaruppdrag med ytterligare en grupp, klientstöd.
Omorganisation 2019 upplöstes teamen och ersattes av Leveransteam. Jag tituleras Tjänstespecialist, troligen för att mina kunskaper sträcker sig över flera områden, programvaror.

Sedan mars 2010 är jag också mormor. I dagsläget har jag fem fina barnbarn som hjälper mig att vila från jobbet!
Sista september i år 2022 är min sista arbetsdag. Därefter kommer jag njuta pensionärsliv.

Please contact the directory administrator for the organization (department or similar) to correct possible errors in the information.

Cecilia Bagge