Cecilia Bagge

Tjänstespecialist vid Avdelningen för universitetsgemensam IT, Förvaltning och utveckling; Applikationsstöd

E-post:
cecilia.bagge[AT-tecken]uu.se
Telefon:
018-471 7620
Mobiltelefon:
070-1679220
Besöksadress:
Dag Hammarskjölds väg 7
752 37 UPPSALA
Postadress:
Box 256
75105 Uppsala

Kort presentation

På Universitetsgemensam IT har vi börjat bilda leveransteam (LT) och jag är samordnare för LT Sharepoint & CRM

  • E-område Forskningslagring (ELN)
  • Forskningslagring (systemet Dataportal)
  • E-område SamverkanCRM
  • Alumnportalen
  • E-område Ärende- och dokumenthantering
  • Sharepoint som plattform för digitalisering

Som samordnare ser jag till att leveransteamet har lagom med resurser och mår bra Kompetensöverföring och utveckling är viktigt förutom att användarna får svar på ärenden och stöd i sitt arbete.

Nyckelord: infoglue mp glis support användarstöd e-post gdpr samordnare akka specialist leveranssamordade sharepoint och crm sunet survey sunet projektverktyg (projektplatsen)

Min språkutveckling började med min födsel i japan. Japanskan fick efter några år ge vika för engelska. Engelskan övergick i och med skolstarten till amerikanska på skoltid, tyska med lekkamrater och svenska med föräldrar och syskon. I tonåren la jag till lite franska...

Sjuksköterska blev jag -92 men efter två svåra besök inne i väggen gav jag tio år senare upp den karriären. Jag utbildade mig till massör men fick ge upp även det efter att ha skadat båda pekfingrarna.

Tre barn kom till världen under 80-talet, men då hade jag och min dåvarande make redan "importerat" en av dåtidens hightech-datamaskin via ett företag i Skåne. Vi knappade in program, dagar och nätter igenom... och inte fungerade det...vi hade glömt ett "" eller ett , någonstans.

Oförtrutet fortsatte vi med olika datorapparater under åren och vid första halvan av 90-talet hade vi PC på flera våningar i huset samt ett nätverk draget.

Så när jag tillfrisknade från väggsjukan gick jag över till datorjobb. Har jobbat som systemförvaltare, IT-koordinator, utbildare, projektledare. Och nu är jag alltså här på Uppsala universitet som systemadministratör sedan i mars 2012.
När organisationen gjordes om och Teamledare sattes till fick jag förfrågan om att vara ledare för InfoGlue och Medarbetarportalens supportgrupp. En uppgift som jag gärna åtog mig eftersom jag är intresserad av coachning av personal. Senare utökades mitt teamledaruppdrag med ytterligare en grupp, klientstöd.
Omorganisation 2019 upplöstes teamen och ersattes av Leveransteam. Jag är nu leveransteamsamordnare och tituleras Tjänstespecialist, troligen för att mina kunskaper sträcker sig över flera områden, programvaror.

Sedan mars 2010 är jag också mormor. I dagsläget har jag fem fina barnbarn som hjälper mig att vila från jobbet!

Kontakta katalogansvarig vid den aktuella organisationen (institution eller motsv.) för att rätta ev. felaktigheter.

Cecilia Bagge
Senast uppdaterad: 2021-03-09